пятница, 27 декабря 2019 г.

Що було - загуло? Чекаємо на 2020!

Привіт усім!

Давно не вела тут хроніку подій, адже я потрапила у самісінький епіцентр смерчу подій. Упс, ого як закрутила. Добре-добре, надолужую і ділюся, куди я зникла. 

А зникати було де :) За традицією, я підводжу підсумки року в кількох сферах і залишаю свої опуси тут на пам'ять, на сторінках цього блогу. Ось як це було в грудні 2018 року: Бувай 2018, на порозі 2019 рік!



А зараз хочеться згадати хроніку року, що минає. До речі, почнеться ціле десятиліття! А у вас вже є плани?

У січні-лютому я територіально базувалася в Італії, з березня по вересень - в Литві, з жовтня по грудень - в Україні. Три країни, три домівки. Цікавий досвід. Усюди активне життя. 

Було купа подорожей. В новому році хочу подорожувати менше. А так вдалося побувати в Ізраїлі, Латвії, Словенії, Туреччині, по кілька разів в Австрії, Італії, Польщі. Ну, і Україна теж рахується, егеж?


Було багато гір, була і є любов до віа-ферат, навчання і сходження. Я лазила крутезні маршрути та віа-ферати в різних країнах Європи: в Італії, Австрії, Німеччині, Польщі, Словенії, Туреччині. Може, десь ще, але я забула.

Показувала Львів литовським друзям та подрузі з Японії. Це так здорово, коли хтось їде до тебе в гості :)

Були класні роботи, які дозволяли подорожувати і жити на кілька країн: скеледроми в Каунасі та Запоріжжі, сайт про міжнародні можливості, спільнота. Інструктувала, записала два онлайн-курси, провела купу вебінарів та консультацій. Задоволена. Отримала сертифікат TEFL.

Провела купу презентацій на теми волонтерства та можливостей, в бібліотеці, в школі, виступала на радіо, лазила на класних скеледромах: в Інсбруці, Вроцлаві, Києві, Турині, Запоріжжі :))))


Нарешті доїхала до рідних Карпат і Хортиці.

Отак коротко, але змістовно. Було ще багато чого, але згадати хочеться саме це.

Так класно розуміти, що ти реально хочеш, а що не хочеш. Це, мабуть, найголовніше.

Завтра - літак у Варшаву. А там - Новий рік і нові пригоди. Зі святами!

1 комментарий:

  1. Do you understand there is a 12 word phrase you can tell your crush... that will trigger deep emotions of love and instinctual attractiveness to you deep inside his heart?

    Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, please and guard you with his entire heart...

    12 Words That Fuel A Man's Love Response

    This impulse is so built-in to a man's brain that it will drive him to work better than ever before to make your relationship the best part of both of your lives.

    As a matter of fact, triggering this all-powerful impulse is so important to getting the best possible relationship with your man that the moment you send your man one of these "Secret Signals"...

    ...You will soon find him open his soul and heart for you in a way he's never experienced before and he will identify you as the only woman in the world who has ever truly appealed to him.

    ОтветитьУдалить

About Me

Моя фотография
Запорожье, Запорожская обл., Ukraine
Здесь живут путешествия - большие и маленькие, далекие и близкие, прогулки по соседней улице и перелеты на другой край света. Добро пожаловать и вдохновенного чтения!

Popular Posts

Технологии Blogger.

Общее·количество·просмотров·страницы

Blog Archive